Vores boliger

Unit-One

Modul 1

Modul 1

Oplagt som anneks, studiebolig eller den mindre investering.

Modul 2

Modul 2

Moderne blokbyggeri til områder med behov for mindre beboelsesmål.

Modul 4

Modul 4

Små boliger opbygget i flere plan. Oplagt til grunde med mindre plads, men større behov.

Modul 8

Modul 8

Arkitektonisk fortryllende. Større byggeri med 8 lejligheder i forskudte plan.

Unit-One er Innocons svar på den ideelle løsning på en mindre flytbar bolig. Her går det arkitektoniske, og brugervenlige op i en højere enhed – uden at gå på kompromis på hverken kvalitet, og-/eller byggereglementer!

Innocon vil lave flytbare boliger, som er i arkitektonisk særklasse, der kan sidestilles med et traditionelt byggeri, det tidsløse design bevirker at boligerne ikke blot er attraktive i dag, men også om 10, 20 eller 30 år.

Det er helt klart Innocons målsætning at producere boliger, som er i tråd med den udvikling der er indenfor miljø, og bevarelse af selvsamme. Alle vores boliger er derfor udstyret med sedumtag, som ud over at give et æstetisk ydre, samtidig giver boligen et naturligt udseende. Taget optager op mod 50% af regnvandet, og skåner derved kloaksystemet, og bidrager positivt til nedbringelse afCO2-indholdet i den luft vi indånder.

Boligerne er udstyret med luft til luft varmepumpe, der sammen med et genvæksanlæg styrer luftens temperatur og fugtighed til et perfekt indeklima endda på en økonomisk optimal måde.

Hele huset og teknikken forsynes helt eller delvist af solceller på boligens på tag.Unit-one's genvæksanlæg, solceller, og det tykke isoleringslag gør at boligen opfylder bygningskravende til BR20.

Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere
OK