Rækkehus

Innocons bæredygtige rækkehuse bliver altid bygget i et traditionelt og moderne design.

Rækkehus

Da vi hos Innocon har fokus på anvendelighed og bæredygtighed, agter vi at bruge solceller på alle vores rækkehuse til at bidrage til strømforbruget samt imødekomme den efterspørgsel, der er til strøm i form af opladning af biler m.m. Derudover har vi øje for detaljer og sørger for, at designet af rækkehuset hænger sammen til punkt og prikke.

Vi gør brug af luft til vand-varmepumper, som er klimavenlige og medvirker til at forsyne boligen med forbrugsvand og varme, bl.a. gulvvarme og ventilering.

Om rækkehusene

Vores bæredygtige rækkehuse er bygget i traditionel forstand med fladt tag. Huset er 96 kvm fordelt på ét plan, og det opfylder de gængse behov til en standardfamilie med god rumfordeling og rummelige værelser. Boligen er udviklet i samarbejde med vores dygtige in-house-arkitekter.

Boligen består af 2 værelser, bryggers, køkken, stue og badeværelse, og der er gulvvarme i hele huset. Med de 96 kvm er der god plads til hele familien, og uden for boligen ligger der en lille have, hvor man bl.a. kan nyde maden, vejret og lege. 

Vi designer altid med en klar arkitektonisk og æstetisk profil med hovedvægt på miljøbevidsthed og innovativ teknologi. Vi bygger traditionelt, hvor vi med brug af bæredygtige elementer sparer på CO2-udviklingen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores rækkehuse, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi står klar med hurtig levering og rådgivning.

BR18

Lever op til minimum BR18 og ofte BR18 lagerenergi (afhængig af vinduesmængden).

Lavt forbrug

Boligerne leveres med solceller og varmepumpe, som både bidrager til den grønne vinkel og til et enormt lavt forbrug.

FSC-godkendte materialer

Boligen består udelukkende af godkendte materialer, så den herved kan stemples som bæredygtig.

Sedum

Alle boligerne leveres med Sedumtag, som medvirker til et flot udseende, men som samtidig er miljøvenligt.

NoX-absorberende

Én bolig optager en mængde NoX fra luften svarende til 20.000 km fra en personbil pr. år. NoX omdannes til salte, der optages i jorden.

Flytbare

Enheder kan klargøres til flytning i løbet af nogle timer. Fragt foregår på en alm. lastbil, som ikke kræver særlige godkendelser.