Modul 1

Modul 1

Modul 1 er hovedmodulet og grundstenen for alle Innocons boliger. Det der er tiltænkt med modul 1 er, at alle kan have gavn af sådan en.

Der er eksempelvis mulighed, for at bruge den som anneks i haven, eller til udlejning via. Udlejningstjenester, således at man kan lave en sin egen opsparing i baghaven.

Vi fortæller meget gerne om hvordan du kan opnå fordele ved, at købe sådan en, og hjælper med finansiering, og udregning af forrentninger m.m.

Innocons materialevalg er uden sammenligning af højeste skuffe. Alle materialer er certificeret og-/eller godkendte med miljøstempler.

Facaden består af natursten, som giver bygningen et flot udseende, og et utroligt stærkt ydre. Vedligeholdelsen er i bund.

De fleste materialer brugt i Unit One – inde som ude – er enten vedligeholdelsesfri eller med minimal vedligeholdelse. Med solceller på taget, og velisoleret vægge, lofter og gulve, er forbruget minimalt, samtidig med at genvæksanlægget bidrager til et forrygende indeklima.

495.000,- kr. ekskl. moms pr. enhed

Ekskl. Levering, montering og tilslutning

Features

BR20

For at optimere og fremtidssikre boligerne har vi valgt at opgradere boligerne, så de allerede på nuværende tidspunkt opfylder kravene i BR20, dette er helt bevist og gør at vi kan tilbyde vore kunder et produkt der er miljømæssigt distancere sig fra vore konkurrenter mht. miljø og bæredygtighed.

Lavt forbrug

Boligerne leveres med solceller og varmepumpe, som både bidrager til den grønne vinkel, og til et enormt lavt forbrug.

FSC-godkendte materialer

Boligen består udelukkende af godkendte materialer, så den herved kan stemples, som bæredygtig.

Sedum

Alle boligerne leveres med Sedumtag, som medvirker til et flot udseende, men som samtidig er miljøvenligt, og medvirker til at optage regnvand for at skåne kloaksystemet, som ofte er et problem i de større byer.

Flytbare

Enheder kan klargøres til flytning i løbet af nogle timer. Fragt foregår på en alm. lastbil, som ikke kræver særlige godkendelser.

Fuld møbleret

Enheder leveres fuld møbleret. Dette er for at udnytte al pladsen i boligen mest muligt.

Plantegninger

Model A

Model B

Model C

Modul 1

Modul 1

Oplagt som anneks, studiebolig eller den mindre investering.

Modul 2

Modul 2

Moderne blokbyggeri til områder med behov for mindre beboelsesmål.

Modul 4

Modul 4

Små boliger opbygget i flere plan. Oplagt til grunde med mindre plads, men større behov.

Modul 8

Modul 8

Arkitektonisk fortryllende. Større byggeri med 8 lejligheder i forskudte plan.

Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere
OK