I medierne

Nedenfor finder du et uddrag af medier, som omtaler Innocon og vores funktionelle, flytbare boliger.

Ny Vojens-virksomhed vil løse boligmangel for studerende og soldater

Den nyetablerede Vojens-virksomhed, Innocon, har opfundet en type lette og flytbare boliger, som kan løse boligproblemer for både studerende og værnepligtige. De kan måske løse et boligproblem i Haderslev.

Weg frei für neue Studienwohnungen am Jungfernstieg

Projektvorschlag von Unternehmen in Woyens fand Gehör bei Stadtratspolitikern. Dispensation für die Errichtung von 24 kleinen, mobilen und nachhaltig gebauten Wohnungen.

Ny type boliger kan flyttes rundt: Nu skal de tilbydes til studerende i Haderslev

Haderslev kan snart prale af at have landets første bæredygtige studieboliger, når nye flytbare studieboliger sættes op bag ved Kosmorama.

Nye studieboliger kan flyttes efter behov

Haderslev Kommune har netop givet grønt lys for flytbare studieboliger i byen. Ifølge en forsker skal man være påpasselig med, at de ikke ender som »billig opmagasinering«.

Livingbetter-konceptet

Firmaet Innocon A/S i Vojens opfører 24 nye bæredygtige og flytbare studieboliger på Jomfrustien i centrum af Haderslev. Kommunen har givet grønt lys til at firmaet må opføre boligerne, som hver er på ca. 40 m² og tegnet af 2mPlus Arkitekter i Aalborg.

Prisstærke og flytbare boliger

Hos Innocon er vi stolte over vores innovative løsninger og funktionelle design. Vi fortæller gerne vidt og bredt om vores grundlag og vision med at tage byggeriet i en anden retning.

Er du nysgerrig og vil vide mere, eller ønsker du at have os til et interview, stiller vi gerne op. Kontakt os i dag for at høre mere om vores boliger, der kan løse problematikken med boligmangel i Danmark.