2-plan parcel

Innocons 2-plan parcel bygges i et moderne design med god plads og to terrasser.

2-plan parcel

Vores 2-plan parcel består af et funktionelt og bæredygtigt design, som er unikt og i meget høj kvalitet. Vi ønsker at repræsentere en samfundsmæssig ansvarlighed over for miljøet, og med vores parcelhuse tilbyder vi et unikt produkt til en fair pris.

Da vi hos Innocon har fokus på anvendelighed og bæredygtighed, agter vi at bruge solceller på alle vores parcelhuse til at bidrage til strømforbruget samt imødekomme den efterspørgsel, der er til strøm i form af opladning af biler m.m.

Vi gør brug af luft til vand-varmepumper, som er klimavenlige og medvirker til at forsyne boligen med forbrugsvand og varme, bl.a. gulvvarme og ventilering.

Om boligen

Innocons 2-plan parcel er stilrige, moderne huse, der er de ideelle boliger til familierne, der ønsker mere plads – både udenfor og indenfor. 

Boligen er 135 kvm i 2 plan, så det er et hus med masser af plads og med mulighed for at dele huset op i en voksen- og en børneafdeling. 

I stueplanet befinder køkken, opholdsrum og badeværelse sig, hvor der også er et perfekt børneværelse med højt til loftet og det rette lysindfald. På 1. sal er der soveværelse til de voksne, hvor der er mulighed for at tilbygge en stor, flot tagterrasse. Ligeledes har parcelhuset også en moderne terrasse i haven, hvor der er plads til havemøbler, grill og legeudstyr til børnene. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores 2-plan parcel, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi står klar med hurtig levering og rådgivning.

BR18

Lever op til minimum BR18 og ofte BR18 lagerenergi (afhængig af vinduesmængden).

Lavt forbrug

Boligerne leveres med solceller og varmepumpe, som både bidrager til den grønne vinkel og til et enormt lavt forbrug.

FSC-godkendte materialer

Boligen består udelukkende af godkendte materialer, så den herved kan stemples som bæredygtig.

Sedum

Alle boligerne leveres med Sedumtag, som medvirker til et flot udseende, men som samtidig er miljøvenligt.

NoX-absorberende

Én bolig optager en mængde NoX fra luften svarende til 20.000 km fra en personbil pr. år. NoX omdannes til salte, der optages i jorden.

Flytbare

Enheder kan klargøres til flytning i løbet af nogle timer. Fragt foregår på en alm. lastbil, som ikke kræver særlige godkendelser.